Hirdetés

The Walking Dead - VR-élmények érkeznek

|

Robkert Kirkman egy, a virtuális valóságban komolyabb tapasztalattal bíró csapattal szövetkezik, hogy a The Walking Dead világát is életre keltse VR-ban.

Hirdetés

Ugyan a The Walking Dead feldolgozásai közül a Telltale sorozata eddig is elég népszerű volt a gamerek körében, egy újabb érdekes projekt került leleplezésre, amire érdemes lehet odafigyelnie a játékosoknak. Részben Robert Kirkman finanszírozásában több VR-élmény is készül - nem feltétlenül játékokról van szó.

Hogy ezek mennyire lesznek interaktívak, arról még nem tudunk sokat: ugyan néhány beszámoló kifejezetten játéknak nevezi őket, az új Walking Dead feldolgozások mögött álló Skydance Interactive sorozatokat és más élőszereplős előadásokat is átültetett már VR-ban visszanézhető formába. Ők feleltek például PewDiePie horror-sorozatáért és az utóbbi időben több filmes és színházi VR-projektjük is volt. Az viszont már biztos, hogy több projekten dolgoznak majd, amik közül az első főszereplői nem Rick Grimes és a hozzá kapcsolódó jól ismert karakterek lesznek. Kirkman cége nem az első tévés csapat, akik látnak fantáziát a VR-ban, nemrég derült fény például egy Breaking  Bad feldolgozás érkezésére is.

Mit gondoltok, mi fog kisülni Kirkman új vállalkozásából?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)