Hirdetés

2012-ben érkezik a Carmageddon: Reincarnation

|

A Carmageddon legújabb részét az eredeti fejlesztők készítik majd.

Hirdetés

Letölthető formában lesz elérhető a Carmageddon: Reincarnation, melyet újra a Stainless Games készít.

Legutóbb csak annyit tudtunk, hogy független fejlesztők hegesztik majd az új Carmageddon részt, most viszont kiderült: a Carmageddon első részét és annak folytatását (Carmageddon 2: Carpocalypse Now) is jegyző Stainless Games kapta vissza a készítés jogait. A Reincarnation egyelőre korai fejlesztési fázisban van, és még megjelenési platformokat sem említettek.

"A Carmageddon visszatért független fejlesztői gyökereihez, és itt az idő, hogy új közönséghez juttassuk el a játékot." - mondta Patrick Buckland, a Stainless társalapítója és ügyvezető igazgatója.

A másik cégalapító, Neil Barnden pedig megnyugtatta a rajongókat: "A Carmageddon: Reincarnation-ben ugyanaz a sötét humor és komikus erőszak lesz jelen, mint ami oly' sikeressé tette az eredeti játékot is."

Szeretettel várjuk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)