Hirdetés

Comic-Con 2014 - Rob Zombie Assassin's Creed kisfilmet készít

|

A Comic-Con 2014-en mutatkozik be a következő Assassin's Creed rövidfilm, amelyet nem akárkik készítenek. A kulcsszó a zombik.

Hirdetés

A Warner Bros. mellett számos más stúdió is visz magával videojátékokat a Comic-Con 2014 expóra, a Ubisoft például bemutat egy új demót az Assassin's Creed: Unity kapcsán, valamint lerántja a leplet egy vadonatúj Assassin's Creed rövidfilmről is.

 

Az egyelőre cím nélküli alkotásért - amit az Assassin's Creed: Unity ihletett - a zenéiről és horrorfilmjeiről ismert Rob Zombie, valamint a The Walking Deades, Tony Moore felel. Arról nem kaptunk információt, hogy a Michael Fassbender főszereplésével készülő Assassin's Creed film helyet kap-e az expóra szánt felhozatalban, de csúnya nagy öngól lenne a Ubisoft részéről, ha a 2015-re tervezett adaptációból nem mutatna legalább egy hivatalos posztert. Talán a Comic-Con 2014-re tervezik a Comet leleplezését is? Július 23. és 27. között kiderül.

Szerintetek mire készül Rob Zombie és Tony Moore? Esetleg egy zombis Assassin's Creed?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)