Hirdetés

Batman: Arkham City gameplay demo

|

Bőregér emberünkből eddig nem sokat láthattunk, de ez most megváltozik.

Hirdetés

Elöljáróban elnézést kérünk a Batman: Arkham City képminőségért, jelenleg ezzel tudunk szolgálni, de hamarosan lesz ez még jobb is (vagy még ilyen sem). A lényeg, hogy végre láthatjuk a denevérgúnyás férfiembert akció közben és visszatérnek az ismert (két)arcok is. Sőt, már rögtön az elején láthatjuk a Macskanőt is, ahogyan péppé veri a rakoncátlan huligánokat, aztán a végén meg kap egy nagy sallert, de azt mindenki saját hatáskörében eldöntheti, hogy pofozná, vagy...ööö...szeretgetné a hölgyet. Természetesen mindeközben Batman sem csak a vízköpőkön ücsörög, hanem repked, ugrál, igazságot oszt és rettenetesen kemény. A Batman: Arkham City októberig még várat magára, na de majd utána...!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)