Hirdetés

E3 2016 - íme a TESO új DLC-je, a Dark Brotherhood

|

A Bethesda nem hagyta ki a lehetőséget és szentelt némi időt a hamarosan megjelenő The Elder Scrolls Online új bővítményének, a Dark Brotherhoodnak is.

Hirdetés

Thieves Guild után hamarosan megkapjuk a The Elder Scrolls Online következő csomagját, a Dark Brotherhood DLC-t is, amelynek keretében egy olyan kompániához csatlakozhatunk, amelybe lényegében hidegvérű gyilkosok tartoznak és ahová egy gyilkosság a belépő. 

A Dark Brotherhood a címben szereplő guildet nyitja meg a játékosok számára a Gold Coast területen, vele együtt egy exkluzív képességfa és vadonatúj küldetések is elérhetővé válnak. A feladatunk nem kevesebb, minthogy rájöjjünk, hogy ki vagy kik gyilkolják sorra a Dark Brotherhood ügynökeit, majd felkutassuk és megállítsuk a tettes(eke)t. 

A The Elder Scrolls Online: Dark Brotherhood megjelenés június 14-én esedékes PlayStation 4-re és Xbox One-ra, PC-re és Mac-re pedig május 31-én mutatkozott be. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)