Hirdetés

Erről maradtál le, ha nem nézted a Ubisoft Forwardot

|

Tartogatott izgalmas látnivalókat a Ubisoft nagy nyári bemutatója.

Hirdetés

Nem az elmúlt néhány év volt a Ubisoft legdicsőségesebb időszaka, de a kiadó látszólag rendezte sorait, átpriorizálta a projekteket, elengedte, amivel nem érdemes foglalkozni, és minden erőforrását arra használja, hogy a következő években kiemelkedő játékokkal szolgáljon a játékosoknak. 

Azt már tudtuk, hogy októberben érkezik az Assassin's Creed Mirage, de nem ez az egyetlen folyamatban lévő projekt a francia nagyvállalatnál - lesz például Avatar és Star Wars játékuk is.

Hirdetés

A Ubisoft Forward során kiderült, nagyjából mire számíthatunk ezektől, nézzük is, hogyan zajlott le a műsor:

  • Mindenekelőtt a legfontosabb: az olimpiai sportággá nyilvánított Just Dance-ből idén is érkezik egy új változat friss dalokkal. Úgy fogják hívni, hogy Just Dance 2024.
  • Az előbbi mellett szinte eltörpül, de új előzetesen láthattuk az Avatar: Frontiers of Pandorát, ami, ahogy Csirke kolléga megfogalmazta, igazából "Far Cry Pandora", de legalább avatáros. James Cameron is mondott néhány kedves szót, nagyon bízik a játékban és a fejlesztőcsapatban. December 7-étől élvezhetjük a kalandokat kék harcosként, Ubisoft+ előfizetéssel az első naptól fogva.
  • Miután sikerrel pörgött le az XDefiant félig-meddig nyilvános tesztje és sikerült elegendő visszajelzést szerezni az 1 millió játékostól, bejelentették, hogy újra ki lehet majd próbálni június 21-23. között, és ez a kör már tényleg teljesen nyílt lesz. Javítottak a netkódon és a kontrolleres irányításon is. A nyári megjelenés után indul a pre-season 14 pályával, 5 frakcióval és 5 móddal, majd az első évben érkeznek is az új frakciók, játékterek és fegyverek.
  • A néhány napja bejelentett Prince of Persia: The Lost Crown nem lett a játékosok kedvence az első trailer után, de január 18-áig még változhat a véleményük. Ebben próbált segíteni az új, hosszabb és látványosabb gameplay videó, ami harcot és ugrándozást egyaránt mutatott.
  • Nem csak játékokról volt ám szó: feltűnt a Captain Laserhawk: A Blood Dragon Remix anime, amit a Castlevania Netflix sorozat alkotója, Adi Shankar készít a Far Cry 3: Blood Dragon alapján.
  • Javában készül a The Division Resurgence, a sorozat mobilos része, aminek játékmenete egy az egyben olyan, mint a nagy játékoké, csak a látványából kellett egy kicsit engedni. Persze biztosan próbálják majd valahogyan kifizetődővé tenni, de ennek részletei még nem ismertek. Őszig még faragják, mi pedig idő előtt kipróbálhattuk, előzetesünk a napokban érkezik.
  • A Skull & Bonest egy beatboxszal és torokénekkel vegyített dallal vezették fel. A zárt béta augusztus 25-28 között lesz. A játékot az első naptól fogva játszhatjuk majd Ubisoft+-előfizetőként
  • Mutattak egy egyveleget a már megjelenő, folyamatosan frissülő játékokból, mint a Roller Champions, a For Honor, a Brawlhalla, vagy a Mario + Rabbids: Sparks of Hope. Még a The Crew 2 is frissül a nyolcadik szezonjában, a Riders Republichoz pedig szeptember 26-án deszkás kiegészítő érkezik.
  • Látványos, sokféle járművet tartalmazó játék lesz a The Crew Motorfest, ugyanakkor a repülők és a hajók kimaradnak. Hawaiin autózhatunk és quadozhatunk változatos területeken, nappal és éjszaka, lesznek formaautók, sportautók és off-road kocsik is. Importálható lesz a The Crew 2-es autógyűjteményünk is. Július 21-23. között zajlik majd a zárt béta, a végleges megjelenési dátum pedig szeptember 14., de a különleges kiadásokat választók három nap előnyt kapnak.
  • Az Assassin's Creed Nexus VR a videóban tökéletes AC-VR-élménynek tűnt, örömmel élnénk át belső nézetből Ezio, Kassandra és Connor kalandjait, de nehéz elhinni, hogy azt, amit mutattak, valóban tudja a Meta Quest. Kíváncsian várjuk a végeredményt.
  • És ha már AC, gyorsan rátértek az Assassin's Creed: Codename Jade-re, a mobilos spin-offra, aminek zárt bétájára már lehet jelentkezni.
  • Ennél is izgalmasabb az Assassin's Creed Mirage, aminek kapcsán kiadták a sztorielőzetest, és meséltek egy kicsit Basimról, majd láthattuk végre hosszabban a játékmenetet, ami tényleg, abszolút klasszik Assassin's Creed - még kérdéses, hogy ez javára válik-e.
  • A tegnap bejelentett, az Xbox Showcase-t letaroló Star Wars Outlawsból játékmenetet is láthattunk, pont olyan, amilyennek álmodtuk: egy hangulatos, filmszerű, vérbeli Star Wars akciójáték lopakodással, űrharccal és űrutazással, valamint egy szeretnivaló és a főhőst segítő kisállattal.

A műsort itt nézhetitek vissza:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)