Hirdetés

E3 2016 - új részletek a God of War játékmenetéről

|

Az első gameplay videó is megmutatta, hogy ez a God of War más lesz, mint az eddigiek. Most többet tudtunk meg arról, pontosan miket módosítottak.

Hirdetés

Kratos visszatért, és a sorozat következő részének is God of War lesz a neve. Ez az, ami a régi marad.

A kameranézettől a hangulaton át a mitológiáig viszont sok minden változik. Cory Barlog kreatív vezető elmondta, hogy a sztori a God of War III eseményei után játszódik, és végig Kratost fogjuk irányítani. A világ nem abban az értelemben nyitott, mint a sandbox játékok esetében, de kapunk valamennyi szabadságot. A nézet megváltoztatásával, a kamera Kratos válla fölé helyezésével személyesebb élményt akartak nyújtani, még jobban a játékos kezébe adni az irányítást. Tény, hogy a videó után is látszik, itt nem feltétlenül a kaszabolásé a főszerep.

A God of War egyelőre ismeretlen időpontban jön, kizárólag PS4-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)