Hirdetés

Hollowpoint - új traileren a Crackdown 2 fejlesztőinek játéka

|

Egy érdekes, a 2D-s és háromdimenziós tereket rendkívül jól ötvöző lövöldét készít a Ruffian Games, a Hollowpointhoz pedig egy új trailert kaptunk az E3 előtt, ami egy nem túl boldog jövőt vázol fel az emberiségnek.

Hirdetés

A Crackdown 2 óta főleg Kinect-játékok, és a Halo: The Master Chief Collection készítésében segített be másoknak a Ruffian Games, tavaly viszont egy új, teljesen saját játékot jelentettek be. A kooperatív lövöldét láthatjuk majd az E3-on is, ennek kapcsán érkezett egy új trailer a Hollowpointhoz.

A videóban megismerkedhetünk a játék történetével, ami szerint a huszonkettedik századra különböző katasztrófák és a nemzetek meggyengülése után cégóriások veszik át az uralmat a Föld felett, és mivel szinte minden más munkát robotokra és gépekre bíztak, rengeteg ember számára az egyetlen lehetőség, ha zsoldosnak áll. A Hollowpointban ilyen zsoldosokat játszunk majd, négyfős csapatunkkal pedig véletlenszerűen generált pályákon kell majd küldetéseket végrehajtanunk, így valószínűleg mindig ér majd meglepetés.

A PC-re és PlayStation 4-re érkező játék érdekessége az, hogy bár a mozgásunk csak kétdimenziós lehet, és egy síkra vagyunk korlátozva, az ellenfelek máshonnan is jöhetnek, így majd 3D-ben kell céloznunk és lövöldöznünk. Az biztos, hogy zsoldosunkkal szinteket léphetünk majd, és a megszerezett pénzből a felszerelésünket is fejleszthetjük, a videó alapján pedig úgy tűnik, hogy különböző karakterosztályok is lesznek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)