Hirdetés

E3 2016 - a demó nem a Resident Evil 7 része

|

A Resident Evil VII: The Beginning Hour lényegében egy különálló játék, ami felvezeti a januárban megjelenő hetedik részt.

Hirdetés

Aki csak azért nem töltötte le a Resident Evil 7 demóját, mert úgy döntött, inkább megvárja a teljes változatot és egyben tolja le az egészet, ne várjon tovább: ami a demóban van, az nem lesz benne a végleges játékban.

A megboldogult Silent Hills és P.T. viszonyához hasonlóan a Resident Evil 7: The Beginning Hour is csak azt akarja szemléltetni, milyen irányba visszi a fejlesztőcsapat a játékot, mit várhat az, aki januárban belekezd. Sem a helyszínt, sem a főszereplőt nem látjuk viszont. A látottak alapján egy erősen horrorisztikus FPS-re számíthatunk, ami úgy tűnik, inkább lesz Silent Hill, mint Resident Evil, de várjuk ki a végét.

A demó csak PlayStation 4-re érhető el, de a játék Xbox One-ra és PC-re is kapható lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)