Hirdetés

E3 2016 - összehajtható gitárt és új játékmódokat kap a Rock Band 4

|

Ősszel jön a Rock Band Rivals kiegészítő a Rock Band 4-hez, mely több új funkcióval bővíti az egyébként ingyenesen is folyamatosan bővülő játékot.

Hirdetés

A Rock Band 4 igazából nem csak egy játék, hanem hasonlóan például a Hitmanhez, egy folyamatosan bővülő platform, ami hónapról hónapra többet kínál. A Guitar Hero Live-val szemben a Harmonix játéka nem csak új dalokkal lesz teljesebb.

Miután bepakolták a megjelenéskor hiányzó, de korábban alapnak számító funkciókat (mint a lejátszási listák vagy a gyakorlómód), idén tavasszal kiadják a Rock Band Rivals nevű kiegészítőt, ami egyelőre meg nevezett új játékmódokat kínál 30 dollárért. Többet valamiért nem árultak el róla, talán a gamescomra tartogatják a lényeget.

Ami viszont érdekes, hogy miután a Mad Catz egy kicsit összerogyott, a Harmonix az új kiadóval, a PDP-vel kezdett el dolgozni. A közös munka első eredménye a Fender Jaguar kontroller, ami kék színben válik elérhetővé, és különlegessége, hogy a nyaka behajtható, így könnyen hordozhatjuk és tárolhatjuk. Javítottak a pengetőn és a döntésérzékelőn, hogy utóbbival gyorsabban aktiválhassuk az Overdrive-ot, és magasabb pontszámot érjünk el. A precízebb érzékelő miatt pontosabb lesz a kalibrálás is.

Jön továbbá egy gitártöltő állvány és egy még fejlesztés alatt álló vezetékes adapter is. Az új gitár két csomagban, a játékkal és a Rivals kiegészítővel együtt 90 dollárért, ezeken felül egy dobbal és egy mikrofonnal együtt pedig 199,99 dollárért, illetve ennek megfelelő összegért lesz beszerezhető. 

Örülünk, hogy habár a Mad Catz-et megbuktatta, a sorozatnak van még jövője, a Harmonixnak pedig tervei vele.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)