Hirdetés

Counter-Strike: Global Offensive - nektek hogy tetszik az új map pool?

|

Néhány nappal ezelőtt egy kifejezetten érdekes változtatást eszközölt a Valve a CS:GO kompetitív módjában, ami igencsak megosztotta a játékosokat.

Hirdetés

Nemrég mi is beszámoltunk róla, hogy a komoly ráncfelvarráson átesett Nuke bekerült az Operation Wildfire pályái közé. Az átdolgozott pályát akkor még nem dobták be a mélyvízbe, de a Valve most elérkezettnek látta az időt, hogy egy kicsit felkavarja a kompetitív CS:GO állóvizét.

A kompetitív mapok közé bekerülő pálya helyett természetesen valamit ki kellett venni, a választás pedig az Infernóra esett, ami szinte minden meccsen központi szerepet játszott. A játékosokat eléggé megosztotta a változtatás, egyrészt azért mert a Nuke még mindig produkál érdekes fps droppokat, másrészt pedig azért, mert ez a map igencsak kedvez bizonyos csapatoknak. A NiP épp egy hete nyerte meg a DreamHacket, ők nyilván örülnek a váltásnak, hiszen a Nuke-ot náluk jobban senki nem játsza.

Ti mit gondoltok, jó ötlet volt a csere?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)