Hirdetés

Lenovo Y Kupa - megvannak a debreceni továbbjutók

|

Lezajlott a Lenovo Y Kupa versenysorozat második helyszíni elődöntője.

Hirdetés

Debrecen csodálatos városába látogatott a Microsoft PlayIT Show, a rendezvényen pedig nem maradhatott el a Lenovo Y Kupa következő fordulója sem.

A budapesti helyszíni elődöntő után Debrecenben is két továbbjutó örülhetett. Ők egy nagy lépéssel közelebb kerültek a fődíj elhódításához. A PlayIT-en ezúttal a VR-os fiúk is feltűntek a Lenovo Y Kupa színpadán, ahol a versenyzők mindent megtettek azért, hogy a nap végén ők legyenek a legboldogabb Counter-Strike: Global Offensive, illetve League of Legends játékosok.

Már délelőtt elkezdődött a CS:GO verseny, melyen végül a Cruentus csapata bizonyult a legjobbnak. Délután tovább folytatódott a Lenovo Y Kupa és LoL-fronton is továbbjutót avathattunk a WiLD csapat személyében. Őket már biztosan látni fogjuk a budapesti döntőben.

A következő helyszíni elődöntő június 4-én lesz a szegedi Microsoft PlayIT Show-n. A selejtezőkre erre a linkre kattintva tudtok jelentkezni. A versenysorozat döntője novemberben lesz, a budapesti PlayIT-en.

A debreceni verseny meccseit ezekre a képekre kattintva tudjátok megnézni:

Counter-Strike: Global Offensive - Cruentus vs. rushit eSports

League of Legends - WiLD vs. myRevenge

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)