Hirdetés

Megjött a Valorant 2021-es bajnokságának himnusza, jövő héten indul a versengés

|

Néhány nap múlva Berlinben gyűlnek össze a világ legjobb csapatai, hogy megkezdődhessen a csata az 1 millió dolláros nyereményalapért.

Hirdetés

A Riot Games a League of Legends idei világbajnoksága után teljes erővel a Valorantra koncentrálhat. A taktikai lövölde esetében az e-sport részleg még csak nyitogatja szárnyait, de az már most látszik, hogy sokat tanultak a nagy testvértől.

A VALORANT Champions 2021 is megkapta például a maga himnuszát egy nagyon laza animációs videóval, amiben a hangsúlyt a karakterekre és az azokat irányító játékosokra helyezték.

Hirdetés

A bajnokság december 1-én indul és a világ legjobb 16 csapatát ütközteti össze. Minden a csoportkörökkel kezdődik, ahol a csapatok kétszer fognak találkozni a velük egy csoportba került ellenfeleikkel. Az első szakasz 8 túlélője aztán bekerül egy egyenesági kieséses rendszerbe, melynek két legjobbja a döntőben csaphat össze egy 5 körös leszámolásban.

A VALORANT Champions 2021 összdíjazása 1 000 000 dollár, melynek oroszlánrészét, 350 000 dollárt az első helyezett csapat vihet majd haza. Ti már tudjátok, hogy kinek szurkoltok majd?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)