Hirdetés

Nézd velünk a League of Legends világbajnokság döntőjét és találkozz Vizicsacsival!

|

Az elmúlt hetekben 16 csapat küzdött az idézők kupájáért. Mára csak ketten maradtak. Az ő küzdelmüket nézheted végig a magyar LoL közösség nagyjaival.

Hirdetés

Szeretnéd a magyar League of Legends közösség legjobb arcai között ülve végignézni az SKT és a Samsung Galaxy harcát a Summoner's Cupért? Ha a válaszod igen, akkor van egy jó programunk a számodra.

A szeptember 29-én indult világbajnokságon 16 csapat vett részt, de már csak 2 maradt. A koreai titánok szépen, egyesével morzsolták le az összes régiót, amíg már csak a Samsung Galaxy és az SKT maradtak állva és ezzel biztosították helyüket a Staples Centerben. A történelmi színpadon, ahol először láthattuk, ahogy Faker a magasba emelte a kupát.

Szerencsétekre nem kell Los Angelesig repülnötök, hogy megnézhessétek az év legnagyobb E-Sport eseményét.

Idén a Lurdy moziban követheted majd az eseményeket, és nem csak a meccset nézheted élőben, de találkozhatsz Vizicsacsival, kipróbálhatod a Mechs vs. Minions társast, 1 v. 1 meccseket vívhatsz nyereményekért, és annyi League of Legends lootot vihetsz haza, amennyit csak elbírsz. Ez egy olyan buli lesz, amit nem akarsz kihagyni!

2016 LoL VB döntő - Night at the Cinema

Időpont: 2016. október 29., 21:00-06:00
Helyszín: Lurdy Ház, Könyves Kálmán körút 12-14., Budapest, 1097
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Hivatalos weboldal: lolvbdonto.hu
Jegyek már kaphatók a meexticket.hu oldalon és a helyszínen.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)