Hirdetés

Rendezvények híján virtuális fotózásra állt át az Overwatch League fotósa

|

Az idei évben nagy előrelépésre készült a Blizzard, de a koronavírus járvány ezt ellehetetlenítette. Ez sokakat érintett az iparban, többek közt a fotósokat is.

Hirdetés

Robert Paul már 2016 óta szabadúszó fotósként tengeti életét főleg az e-sport világában szörfözgetve, az évek alatt kisebb CS:GO versenyektől a nagyobb ligákig mindent megjárt. Az Overwatch League fotóinak jelentős részét is ő szolgáltatta, de a jelenlegi helyzet sok mindenen változtatott. Mivel nincsenek élő rendezvények, így maradt a virtuális tér.

Hirdetés

Az elmúlt hetekben Paul elkezdett kísérletezni az Overwatch replay kliensével, aminek köszönhetően bárki visszanézheti a nagyobb összecsapásokat. Itt a karakterekre koncentrálva, néhány kattintással megteremthetjük a tökéletes beállítást és kész is a tökéletes játékbeli kép. Így születtek az ilyen csodák:

Paul elmondta, hogy a járvány előtt pusztán hobbiként kezelte dolgot, és csak lazításképp indított el játékokat.

"Nagyrészt csak menő jeleneteket próbáltam megörökíteni a Destiny 2-ben. Többnyire azért ültem le játszani, hogy ne kelljen a fotózással foglalkozni."

Persze az Overwatch sokat segített abban, hogy könnyen és gyorsan tudjon menő fotókat készíteni. A játék eleve egy erősen stilizált megjelenítéssel operál, ahol a színek és a képességeffektek majdnem Paul helyett végzik a munkát.

A visszajátszás eszköztára rengeteg szabadságot ad a fotósnak, de nagyrészt ugyanazokkal a kihívásokkal kell a játékban is megküzdeni.

"A lényeg itt is ugyanaz: mozgás, fények, kompozíció."

A játékipar egyre többet foglalkozik a játékok fotó-módjaival, ezzel együtt pedig sok tartalomgyártó és fotós kezdett hobbiból játékfotókat készíteni. Reméljük, hogy ez a trend akkor is megmarad, amikor az élet visszaáll az eredeti kerékvágásba.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)