Hirdetés

Ritka sunyi módon raktak ki egy Overwatch League játékost a csapatából

|

A New York Excelsior búcsú tweetje még Myunb0ngnak is új hír volt. Az Overwatch League játékosnak fogalma nem volt róla, hogy ki fog kerülni a csapatból.

Hirdetés

Mindig szomorú, amikor valaki elveszti a munkáját, de ennek általában van egy folyamata, ami felkészíti erre az érintettet. Sang-min "Myunb0ng" Seon esetében azonban az alapozás, elmaradt. A New York Excelsior támogató játékosa a csapat Twitter-oldaláról tudta meg, hogy a jövőben nem fog együtt játszani a szervezet többi tagjával.

Az e-sportban egy-egy elköszönő tweettel szokták bejelenteni egy csapat felállásának változásait, de általában előbb a játékosokkal tárgyalják le a dolgokat.

Hirdetés

Ezt a lépcsőfokot Seonál láthatóan kihagyták, aki a tweetekre zavarodott kérdőjelekkel reagált. A srácnak fogalma sem volt róla, hogy nemes egyszerűséggel lapátra teszik.

A teljes sztori egyébként még ennél is rosszabb, mert amikor az NYXL felfogadott egy új támogató játékost, Soon-jae "Ansoonjae" Jaét, akkor még Myunb0ng nagy lelkesedéssel üdvözölte új játékostársát. Merthogy arról sem szóltak Seonak, hogy Jaé az ő helyére jön.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Az inkorrekt bánásmód hatalmas port kavart az Overwatch League berkeiben, amire az NYXL egy hosszas bocsánatkérő poszttal válaszolt. Azt nem árulták el, hogy miért került sor erre a hatalmas kavarásra, de nincs az az indoklás, ami most helyre tenné szerencsétlen Seo lelkivilágát.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)