Hirdetés

World of Tanks - kiderültek a nagy döntő részletei

|

A világ legjobb csapatai közel egy héten át fognak megküzdeni egymással.

Hirdetés

Stabil játékosbázissal rendelkezik a Wargaming.net játéka, így nem meglepő, hogy a tankos móka már évek óta jelen van az esport bizniszben, hamarosan pedig visszatér a játék legnagyobb eseménye is, a Grand Finals.

Hirdetés

Négy régióból, összesen 12 csapat részvételével kerül megrendezésre Moszkvában a World of Tanks Grand Finals. Május 23-án kezdődnek a csoportmérkőzések, 28-án pedig már csak a legjobb négy, majd végül a két döntős száll harcba a 300 000 dolláros nyereményalap egy részéért. A jelenlegi bajnok a Natus Vincere csapata, ám ez könnyen megváltozhat a torna végére.

Ráadásul a rajongókat is különféle nyeremények várják a közösségi oldalakon a bajnokság ideje alatt, emellett a csapatok emblémáit és egyéb festéseket tartalmazó két Grand Pack és egy Fan Pack is elérhető lesz a premium shopból. Erről itt találtok bővebb információt.

A Grand Finals meccseit a Facebookon is közvetíteni fogják majd, így biztosan nem fogtok lemaradni az izgalmasnak ígérkező tornáról.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)