Hirdetés

YouTuberek és pszichológusok egy asztalnál - beszéljünk fontos dolgokról a PlayIT-en!

|

A Mozdulj Gamer színpadán ezúttal is rengeteg érdekes témát vitatnak majd meg a szakértők, a játékfüggőségtől a videojátékos oktatáson át egészen a virtuális valóságig.

Hirdetés

Ahogy azt már megszokhattátok, a Mozdulj Gamer minden PlayIT-en ott van, és általában számos színes programmal teszi még izgalmasabbá a rendezvényt. Ezúttal is lesz csocsó, kosárlabda, lasertag, sőt, meg floorball is, a legérdekesebbnek azonban egyértelműen a Mozdulj Gamer színpad ígérkezik, amelyet a GameStar Extra Life rovatának szakértői és a legnépszerűbb videósok beszélgetései színesítenek majd.

Kapunyitástól egészen a rendezvény végéig tartanak majd az előadások, ahol a témák szakértői és népszerű videósok beszélgetnek majd. Kint lesznek a JátékosLét kutatói, akiknek az írásaival és felméréseivel gyakran találkozhattatok már a GameStar hasábjain.

 

Természetesen a GameStar és a PC World is képviselteti magát, rajtunk kívül pedig olyan videósok kaptak meghívást, mint a TheVR, Sirius, GameDay Imi, Covery, Viktória, vagy épp Isti.

Szülőknek és fiataloknak is érdemes

Sok olyan témával foglalkozunk, ami segít kicsit megérteni, hogy mit is csinálnak ma a fiatalok, mit jelent, hogy valaki gamer, hogyan kezelheti le ezt egy szülő, merre tart a technológiai fejlődés, mit jelent a gamifikáció, hogyan lehet majd az oktatást játékok segítségével megújítani. Egész nap érdekes beszélgetések várhatóak, akár az egész család számára, szóval érdemes keresni a Mozdulj Gamer kerekasztalt a D csarnokban.

(Kattints a képre, ha nagyobban szeretnéd látni)

Ahogy látjátok, beszélünk a virtuális valóság felhasználási lehetőségeiről, a sport és az esport kapcsolatáról, a hazai videojátékos szokásokról, a játékfüggőségről és a játékok pozitív hatásáról, szóba jön majd a játékok szerepe az oktatásban, sőt, még a programozás is.

Microsoft PlayIT Show Budapest

Időpont: 2016 április 30., 10:00-19:00
Helyszín: Hungexpo, Albertirsai út 10., Budapest, 1101
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A PlayIT hivatalos oldala

A cikk nyitóképét GaryStorkamp készítette.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)