Hirdetés

Indulj a Speedrunners versenyen és egy Gigabyte alaplap lehet a tiéd!

|

Egy különleges versennyel is készülünk az ehavi GameNightra, amivel részben a GameStar magazin vásárlóinak szeretnénk köszönetet mondani.

Hirdetés

Az aktuálisan kapható GameStar magazinhoz két játékot is kaphattok: az egyik a Divekick, a másik pedig a Speedrunners (amihez egyébként a No Time to Explain Remastered is jár, de ezt csak halkan súgjuk meg). Úgy döntöttünk, utóbbiból versenyt szervezünk a pénteki GameNighton.

A Speedrunners egy jópofa játék, aminek az a célja, hogy a négy játékos megpróbáljon a többiektől elég távol kerülni, így kiszorítva őket a képernyőből. Használhatnak különféle segítségeket, megpróbálhatnak taktikázni. Könnyű belerázódni, és nagyon izgalmas meccsek születnek.

Ez azonban egy exkluzív verseny lesz - rendhagyó módon csak azok indulhatnak rajta, akik korábban megvásárolták a GameStar magazin ehavi számát, és elhozzák magukkal a rendezvényre, vagy a helyszínen veszik meg. Ugyanakkor a nyeremény sem csak egy szimpla ajándékcsomag: a verseny végső győztese egy kb. 40 000 forint értékű Gigabyte GA-Z170-HD3 alaplappal térhet haza. Megéri tehát eljönni és nevezni. 

Aki nem szeretne részt venni benne, az természetesen teljesen ingyen, GameStarral vagy anélkül is indulhat a többi versenyen. Lesz League of Legends, Call of Duty 2, Counter-Strike: Global Offensive, FIFA 16, Rocket League és Mortal Kombat XL, úgyhogy a választék nem csekély. Vagy gyertek csak a hangulat, a HTC Vive vagy a Guitar Hero miatt. Jelezzétek, hogy ott lesztek az esemény Facebook oldalán!

GameNight július

Időpont: 2016. július 29. 16:00-tól

Helyszín: Barcraft 2 esport bár, 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 59.

Facebook esemény: GameNight július

Facebook oldal: GameNight

További részletek: GameNight.hu

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)