Hirdetés

Gamescom 2019 - új előzetesen a Wasteland 3

|

Az E3-as trailer után most megismerkedhetünk a Wasteland zordabb arcával is.

Hirdetés

A Wasteland 3 az E3-on egy a sorozatra kicsit kevésbé jellemző, bohókás hangulatú előzetessel mutatkozott be, most azonban a gamescomon megkaptuk azt az igazi keserédes posztapokaliptikus hangulatot, amire a Falloutokon kívül kevés játék képes.

Hirdetés

Az inXile Entertainment a Bard's Tale-en kívül egy másik, nagy múltra visszatekintő sorozat következő részét is kalapálja és úgy néz ki, hogy a Wasteland harmadik része sem hagyja cserben a csapat alapú körökre osztott harcrendszer szerelmeseit. A szerepjátékhoz érkező előzetesben a Patriarch of Colorado nevű karakter ajánlja fel a segítségét a játékos által alakított Rangereknek, de a hanghordozásában van valami fenyegető, ami arra utal, hogy az úriember nem adja majd ingyen  segítséget. Amellett, hogy bepillantást kapunk a történetbe, a játékmenetből is láthatunk egy kis ízelítőt:

A Wasteland 3 valamikor 2020-ban jelenik majd meg PC-re, Playstation 4-re és Xbox One-ra. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)