Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

A GameStar tábor végeztével lassan minden visszatér a megszokott kerékvágásba, de előbb jöjjön a jól megérdemelt pihenés.

Hirdetés

Chavalier - Pillanatnyilag Varsó tömegközlekedésével ismerkedem, mert úgy fest, hogy a jövő hét első felét a lengyel főváros felfedezésével töltöm. És míg többet is képes leszek polákul kinyögni a dobzsénál, tovább göngyölgetem magam előtt a Dragon Age: Origins szálait valahol a Deep Roads útvesztőiben.

HP - Az egyetlen autós játék, amit sikerült 100%-osan kipörgetnem, az a Colin McRae: Dirt, annak idején a rabja lettem. A GameStar Tábor utolsó estéje után feltehetően zselé üzemmódban leszek egész nap, ráadásul meló is van, szóval egy kis nosztalgiával pihentetem az agyam az agónia közben. Ez a játék még most is zseniális, nem tudok leszakadni róla, pedig a GRID Autosport is fut mellette (ami nem marad szégyenben azért), de mégis visszahúz hozzá a szívem. Lehet, hogy kipörgetem megint?


Colin McRae Dirt - Trailer by VirgilioGiochi

BZ - Péntek este Mazurral lenézünk a táborba. Épp ezért szombaton képtelen leszek játszani, mert gyanítom, hogy Velencén orvul leitatnak majd imperialista békaemberek. Vasárnap pedig valami nyugis játékot tervezek, ami mellett csendesen elfejfájoghatok. Például rájöttem, hogy a Civilization V terén még egy kiegészítőt se próbáltam ki, na de majd most!

Tonight - Én még tartozom a világnak egy Batman: Arkham City-vel, amit a minap már el is kezdtem bepótolni, és eddig nagyon szórakoztató. Emellett gitározással, halandó emberek számára elviselhetetlen death metál számok megírásával ütöm el az időmet, csak hogy valami kreatívat is csináljak néha.

Gulius - Mostanság a fesztivál hangulat nagyon elkapott engemet, ezért aztán hetek óta gépközelben sem voltam, most viszont beszippantott a Divinity: Original Sin. Amikor pedig az agyam már belezápult a nehéz fejtörők okozta frusztráltságba előkapom PS3-on a Bladestorm nevezetű majdnem csodát...szeretek mészárolni.

Sopiaso - A zseniális The Cave-et játszom újra, immár harmadjára. Most végre tényleg mindegyik karakterrel végigmegyek a játékon (és minden öcsi meglesz, muhaha!).

Paca - Mivel a szüleim megérdemelt nyaralásukat töltik, a kutyára kell vigyáznom, úgyhogy Velencéről egyből hozzájuk megyek. Konzolok is jönnek velem, talán belemélyülök a Heavy Rainbe, talán választok valamit az Xbox Live Ultimate Game Sale alatt beszerzett címek közül, úgyhogy nem fogok unatkozni, csak pihenni. Sokat.

Gyu - A GameStar tábort követően a következő programpontok várnak rám. Alvás 1.0, Alvás 2.0, Alvás 3.0, macska lelkivilágának megnyugtatása, takarítás, rendrakás, Alvás 4.0 és lesz egy kis Landmark Béta is. Meg ami még eszembe jut, s utána Alvás 5.0 jön.

daev - Legnagyobb sajnálatomra nekem idén kimaradt a GameStar tábor, viszont a hétvégén Julcsival és Ellivel lemegyünk a Balatonra és kipróbáljuk ezt a strandolás dolgot. Azt mondják jó. Mivel, hogy csak a laptopomat viszem, ezért nem hiszem, hogy egy kis The Incredible Adventures of Van Helsing II-nél több beleférne a hétbe. Pedig itthon vár a Destiny béta. =(

Kaci - A szombati napon valószínűleg megpróbálom kipihenni életem első Gamestar táborának fáradalmait, így játékra egyáltalán nem jut majd idő. Vasárnaptól pedig igyekszem behozni a Dota 2-es lemaradásom, a The International meccseiből ugyanis néhányat ki kellett hagynom, ez pedig elfogadhatatlan.

Gócza - Mivel a történettel és a mellékküldetések nagy részével végeztem a GTA V-ben, lehet kipróbálom az online lehetőségeket. Az viszont biztos, hogy a PlayIT-en, PC-re beszerzett, Assassin's Creed Liberationt befejezem a hétvégén. Egyértelmű, hogy nem a sorozat legékesebb darabja, de nagy AC fanként kötelezőnek érzem végigvinni.

Nightwolf - A táborban majdnem sorban pattantak a bicskák, mert sikerült belefutnom egy olyan társaságba, ahol méltatlan szavakat pattintottak az én drágalátos Assassin's Creed 4-emre. Szűzies méz lelkemnek köszönhetően csak sértetten felemeltem az államat és kihátráltam a társalgásból, mert szerintem Mocsy nem örült volna, ha véres, cupákos emberi maradványok virítanak egy napi összefoglaló videóban, szóval én is, meg ők is megúszták. De azért innen üzenem, hogy jöttök ti még a következő táborba - mert ez szerintem fergeteges lett - na, és akkor majd lebokszolom ezt veletek. És csak azért is egész hétvégén a Black Flag lesz terítéken, no meg egy pici Guild Wars 2.

- Én a középkori Japánban vágok rendet a hétvégén: elkezdtem egy második co-op kampányt egy haverommal a Shogun 2: Total Warban. Nem lesz egy rövid menet...

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)