Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Függők vagyunk, elismerjük. Képtelenek vagyunk hosszabb időre elszakadni kedvenc játékainktól. Kérjük vissza a macinkat!

Hirdetés

A csapat egyik fele az 576 KByte roadshow utolsó állomásán szórakoztatja a játszani (és nyerni) vágyó közönséget, a másik fele a novemberi GameStar leadásának fáradalmait piheni ki, vagy épp tartalmat gyárt a GSO-ra. Bármit is csinálunk, annak mindig van valami köze a játékokhoz. De bármikor abba tudnánk hagyni. Tényleg. Őszintén. Komolyan.

Flatline - Dungeon of the Endless. Az év játéka, simán. A héten kijavítják a többjátékos mód desync hibáit is és akkor remélhetőleg a hétvégére nincs más terv, mint az írtó nehéz :EASY mód-ot végigvinni. (Igen, nagyon nehéz a játék, TOO EASY és EASY mód van csak. Mazur péppé verné a monitort biztosan multiban, mint Left 4 Dead 2-ben, mikor az orra előtt csuktuk be a safehouse ajtaját...) Eddig 45-ször próbáltam és mindig elvéreztem. A legjobb real-time, pixel-art, roguelike, strategy RPG, dungeon crawling, tower-defense game. :)

mazur - ha-fucking-ha, árulók. Esetleg még lábon is lőhettetek volna öt méterrel a bejárat előtt. Én mindenesetre rákukkantok a Warlords of Draenorra, mert már egy jó éve nem wowoztam, és a pandás bohóckodás után ez most tényleg jónak tűnik. Mi több, igazi Warcraft hangulata van! És hát nem aggódok, bármikor abba tudom hagyni.

HP - Sok embert egyszerre neonfényben hülyére verni olyan mulatság, amire a stresszgazdag környezetben végkimerült médiamunkás nem mondhat nemet. inFAMOUS First Light került most le a polcról, ideje kicsit belemélyednem.

daev - A mai napot az Aréna plázában töltjük Pacussal, holnap viszont egész nap Assassin's Creed Unityzni fogok, hogy végre beszámolhassak a tapasztalataimról a GSO-n. Már majdnem kész az Assassin's Creed Unity teszt - leadje - , de a hozzászólások között szívesen fogadok tanácsokat az alcímmel kapcsolatban. A legjobbat felhasználjuk.

Paca - Egy tökéletes világban már a Grand Theft Auto V PS4-es vagy Xbox One-os tesztpéldányát nyüstölném, de mivel azt várhatóan csak hétfőn kapjuk meg, addig sajnos várnom kell. Pénteken GameNight volt, ma 576 Roadshow lesz, és ha üresjárat van, én bizony odaállok a Forza Horizon 2 elé, és addig nyomom, míg egy kedves látogató ki nem csavarja a kezemből a kontrollert. Ne próbáljátok meg, nem érdemes.

BZ - Szombaton a szüleimet költöztetem, este még megnézem az Interstellart, aztán vasárnap végigalszom a napot. Ugyan AC:Unity lett volna műsoron, de AMD grafkártyával még az én bika gépem is szaggat, ráadásul egy teljesen abnormális billentyűzet-kiosztási parája is van a játéknak, jelesül az, hogy azt hiszi, kontrollert használok, pedig semmi ilyesmi nincs a gépen - így aztán teljesen játszhatatlan. Baromira idegesítő, pedig előrendelt cuccról van szó, és vártam, mint Frütyi néni a nyugdíjcsekket. Szóval, nincs játék hétvégén, szívás van, aztán alvás van, aki fel mer hívni, hozzám mer szólni, egyáltalán, jelen mer lenni a közelemben, arra ráeresztem a macskát. A depresszi jó, értsük?

RG - Rendületlenül gyártom az iskolaköröket az IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad havas repterei felett, míg végre produkálok egy olyan leszállást, ami után más is használni tudja a repülőgépet. Félelmetes, hogy miközben túl vagyok egy halom bevetésen, még mindig képtelen vagyok véghezvinni egy normális landolást. Talán vissza kellene venni az extrém szimulációból? Vagy egyszerűen csak öregszem? Netán alkalmatlan vagyok a repülésre?

Nightwolf - Pénteken megérkezett a Hobbit: Smaug Pusztasága extrabővítettszázkilencvennyolclemezesatyaúristenmennyilátnivalóvalfelszereltkiadása, így az estét megkoronázzuk pár törpével (semmi rosszra nem gondolni...). Hétvégén pedig megnézzük a töménytelen mennyiségű werkfilmet. Nagyon szeretjük őket frissiben megsasolni (a szaszok, jönnek a szaszok). Ez szinte már hagyomány nálunk, ha kijön Péter papa egyik Tolkienes filmje. Azért egy pici Guild Wars 2 majd belefér, de szigorúan csak egy pici.

Gyu - Amióta a A Star Trek Online-ban a Delta Rising kiegészítő működik, azóta nyüstölöm a karaktereimet, főleg most, a Mirror Invasion Event alatt. A Klingon oldalon található orioni kapitányomnak új hajója lett, egy végtelenül pimasz Kazon Heavy Raider, amivel teljesen másképp kell játszani, mint bármelyik eddigi hajótípussal. Ezzel tuti sokat fogok gyakorolni! Emellett lesz Football Manager 15.

Sophiaso - Assassin's Creed Rogue, csak mert én nem vagyok olyan mainstream, hogy a Unity-vel játsszak. Meg mert még mindig többnyire Xbox 360-on tolom, hihi! Kíváncsi vagyok, milyen lesz ez a rész - akármennyire is szeretem a sorozatot, kicsit már unalmassá vált, de azért újra és újra adok neki egy esélyt.

Szada - Itt volt az ideje a gépfejlesztésnek, amit én egy vadonatúj csodamasinával abszolváltam (ezer köszönet a segítségért, Erdős Márton!), így a hétvégém számos más fontos program mellett abból fog állni, hogy a jelenlegi gépről lementek minden fontosabb adatot és törlöm a por... a filmeket. Azért egy kicsi The Secret of Monkey Island - Special Edition remélhetőleg belefér majd itt-ott a nagy munka közben.

Kaci - A szombati napomat az Urániában megrendezésre kerülő Sci-Fi Napon töltöm majd, ahol reggeltől estig Oculus Riften nyomjuk majd az Alien: Isolationt. Én mondjuk csak instruálok, mert az kizárt dolog, hogy összezárjam magam egy ilyen szörnyezettel, de remélem a látogatók élvezik majd a mókát. Vasárnap jó eséllyel moziba megyek, mert kezdem unni, hogy "JÉZUSOM MEKKORA FILM EZ A CSILLAGOK KÖZT" posztokkal van tele a falam, én meg azt sem tudom, mi fán terem ez az űrhajózás dolog.

- Most hogy már tudjuk, hogy decemberben jön az új HearthStone-kiegészítő (ha úgy vesszük, az első klasszikus értelemeben vett expansion), ideje elkezdeni spórolgatni a goldot, hogy a megjelenéskor bevásárolhassak az új kártyákból. Emellé valószínűleg befigyel majd egy kis Battlefield is, ugyanis a PlayIT-en elég jó áron tudom majd beszerezni - végre - a Titanfallt, addig is ideje volna átmozgatni az erősen berozsdásodott FPS-skilljeimet.

Tonight - Míg mindenki a legújabb Assassin's Creed játékok körül sündörög, addig én rá kellett jöjjek, hogy a Batman: Arkham City nem csak a világ legjobb szuperhősös játéka, de minden idők egyik legjobb single player játéka is. Még mindig van benne tennivaló, még mindig vannak szabadon kószáló bűnözők, akiket le kell fülelnem.

Chavalier - Rogue, vagy Unity? AC, vagy AC? Dilemma, first world problem, szenvedek is miatta. Míg meghozom a döntést, levonulok a moszkvai metróalagutakba, amelyeket nemrég tataroztak. (Most szólok, a patkányirtók trehány munkát végeztek.) Vasárnap este pedig ott a helyem a Video Games Live koncerten, még az asszonyt sem kellett nagyon győzködnöm.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén? Mit érdemes szerintetek kipróbálniuk a GSO látogatóinak, ha épp új játékot keresnének?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)