Hirdetés

Próbáljuk ki együtt a The Quarryt!

|

Megjelent a The Quarry, EndreMan ma a Supermassive Games új játékát fogja kipróbálni.

Hirdetés

A mai napon mindenki számára elérhetővé vált a Supermassive Games legújabb játéka, a The Quarry, ami ezúttal nem a The Dark Pictures Anthology-féle vonalat viszi tovább, hanem sokkal inkább a 2015-ös Until Dawnra hajaz.

A játékra mi is rávetettük magunkat, mai livestreamünkben pedig ezt fogja kipróbálni EndreMan. Az adás a megszokott időpontnál egy kicsivel később, 18 órakor kezdődik, és nagyjából két órán át tart majd, vagy ameddig nem kap szívrohamot szeretett kollégánk.

Hirdetés

A The Quarryben tényleg bármikor érkezhet egy rossz döntés, melynek következtében búcsút kell intenünk az egyik karakterünknek, a Supermassive ismételten hozta megszokott formáját, változatos módokon tehet a játék pontot a főhősök életére.

Nálunk mindenki megússza a livestreamet, vagy lesz, aki már az élő adás során a fűbe harap? Délután kiderül!

Amennyiben nem szeretnétek lecsúszni a jövőben sem az élő adásainkról, akkor mindenképp iratkozzatok fel a csatornánkra, ha pedig esetleg támogatnátok a munkánkat, akkor a csatornatagság erre is lehetőséget nyújt. Így már csak túléljük majd ezt az éjszakát valahogy...

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)