Hirdetés

Gyönyörű a Fekete Párducos Xbox One X, de mi nem kapunk belőle

|

A Microsoft és a Marvel a film blu-rayes megjelenésének örömére készíttetett öt egyedi Xbox One X-et, de nem kerülnek kereskedelmi forgalomba.

Hirdetés

Amellett, hogy remek játékkonzol, médialejátszónak sem utolsó az Xbox One. Mivel Fekete Párduc játék belátható időn belül nem készül, csak a filmet nézheti a gépen öt szerencsés nyertes.

Hirdetés

Az Egyesült Államok és Kanada (kivéve Québec) lakói részt vehetnek egy sorsoláson, melyek során a fent látható masina, két kontroller, és a film 4K-s kiadása lehet az övék. Ezért cserébe csak egy e-mail címet kell megadniuk, ami valljuk be, nem nagy ár. Ha kiköltöznétek Észak-Amerikába, május 29-éig van lehetőségetek nevezni.

Nektek hogy tetszik? Szerintetek ha valaki feldobja az egyiket az eBay-re, mennyit kell majd fizetni érte? Elfogad vibrániumot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)