Hirdetés

Az EA szerint komoly szintlépés lesz a következő konzolgeneráció

|

A cég szerint olyan lényeges a fejlődés, hogy ennek hála teljesen új játékműfajok születhetnek meg a következő generáción.

Hirdetés

Amellett, hogy nyilván számunkra is fontos, hogy milyen teljesítményt produkál a következő konzolgeneráció, az sem utolsó szempont, hogy a fejlesztőknek mennyire könnyű ezeken dolgozni. Az Electronic Arts egyik képviselője most azt nyilatkozta, hogy hatalmas lehetőségek nyíltak meg előttük az erősebb hardvereknek köszönhetően.

Hirdetés

A cég ügyvezető igazgatója, Blake Jorgensen elmondása szerint teljesen le van nyűgözve, hogy milyen teljesítményre képes az Xbox Series X és PlayStation 5:

"Az új konzolok ereje lényegesen nagyobb lesz, mint a meglévő generációé. Sokkal többre vagyunk képesek [az Xbox Series X-szel és a PS5-tel]. Az emberek eldobják majd az agyukat azoktól, amiken éppen dolgozunk."

Jorgensen egy befektetőknek szóló telefonhívásban beszélt az új generációról, amik szerinte olyan technológiai előrelépést nyújtanak, amiknek köszönhetően akár teljesen új játékműfajok születhetnek majd meg. Egy belsős informátor szerint tényleg nagyon erősek lesznek a készülő konzolok, de a legfőbb érv a vásárlás mellett továbbra is az lesz, hogy melyikre érkeznek majd jobb exkluzív címek. 

Ezen a téren egyik stúdiónak sem kell panaszkodnia, hiszen az Xbox Series X-re érkezik a Halo Infinite és a Senua's Saga: Hellblade 2, a PlayStation 5 pedig a Godfallal erősít, de ígéretük szerint a nagy durranások bejelentése még hátra van, és a Sony egészen biztosan nem fogja hagyni, hogy exkluzívok terén a nyakára nőhessenek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)