Hirdetés

Nintendo Switch üzemidő - a játékoktól függ majd, meddig bírja

|

A Nintendo Switch kapcsán az egyik legégetőbb kérdés az volt, hogy a különválasztható érintőképernyős irányító milyen üzemidővel dolgozik majd. A japán cég végül egy elég tág kategóriát jelölt meg.

Hirdetés

Nem kell tovább várni, végre kiderült a Nintendo Switch megjelenési dátuma és a várható árat is közzétették. A forradalminak ígérkező Joy-con kontrollerekről is bőségesen szolgáltak információval az élő streamközvetítés során, valamint arra is választ kaptunk, hogy körülbelül mennyi ideig játszhatunk a kézikonzolnak beillő érintőképernyős irányítóval egyetlen feltöltés alatt.

A Nintendo 2 és fél, illetve 6 óra közé lőtte be az érintőképernyős berendezés üzemidejét, ami valljuk be, elég széles időintervallum. Ez természetesen annak függvényében változik majd, hogy éppen milyen játékkal múlatjuk az időt és az mennyire veszi igénybe a masina erőforrásait. A töltésért egy USB C csatlakozó felel majd. 

Igaznak bizonyultak azok a pletykák is, melyek szerint a 720p felbontású, 6.2 colos kijelző egy kapacitív érintőképernyőt rejt magában. Igazán érdekesnek tűnik, hogy egyszerre akár 8 Nintendo Switch-et is összeköthetünk helyi vezeték nélküli hálózaton így nagyobb baráti társaságok is összejöhetnek egy nagy közös gamer bulira. 

Az érintőképernyős kontrollerbe mindezeken felül egy kamerát is sikerült beleszuszakolni, ami olyan részletes felvételeket tud készíteni, hogy akár kő-papír-ollót is játszhatunk vele (ezzel demózták legalábbis), minden apró kézmozdulatot felismer majd. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)