Hirdetés

Project Scorpio - prémium konzol lesz, most csak ez fontos

|

A Microsoft még mindig nem árulta el, pontosan mennyit kérnek majd az új konzolért, de állításuk szerint a Project Scorpio megéri majd az árát.

Hirdetés

Az E3-on leplezték le a Project Scorpiót, a Microsoft következő konzolját, amely teljesítményben messze túlszárnyalja majd az Xbox One-t. Egyelőre csak néhány részletet árultak el az eszközről, de már most nagyon büszkék arra, amit összehoztak. 

Aaron Greenberg, az Xbox divízió marketinges vezetője egy interjúban azt mondta, csúcskategóriás konzolról van szó:

Arra törekedtünk, hogy egy 4K kompatibilis eszközzel jelenjünk meg a konzolpiacon. A 4K gaming jelenleg csak PC-n elérhető, ahol az emberek több ezer dollárt is hajlandóak fizetni egy ilyen gépért. Mi azt szeretnénk, ha ezt az élményt egy szélesebb közösséghez is eljuttathatnánk. 6 TFLOPS teljesítményt bezsúfolni egy ilyen gépbe nem könnyű, de magabiztosan állíthatom, hogy képesek leszünk a valódi 4K-ra, és a rajongóink fantasztikus játékokat kapnak majd.

Greenber az árról ugyan nem árult el konkrétumokat, de elmondta:

Prémium konzolként gondolunk a Project Scorpióra. "Ebből a szempontból egy valóban csúcskategóriás eszközről van szó. Erről azonban egyelőre nem akarunk többet elárulni, de annyit mondhatok, hogy nagyon izgatottak vagyunk, hogy egy teljesen új konzolt mutathatunk be, teljesen új képességekkel, és hogy képesek vagyunk innovatív megoldásokra úgy, hogy közben nem áldozzuk fel a kompatibilitást. Ez valami olyasmi, amire korábban nem nagyon volt példa a konzolpiacon.

Szerintetek milyen áron kerül majd a boltokba a Project Scorpio?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)