Hirdetés

2400 MHz-es DDR3 - Nincs tovább?

|

Az Elpida és a Buffalo közös fejlesztéseik révén elérték a jelenlegi DDR3-mas szabvány lehetőségeinek határait.

Hirdetés

Az Elpida és a Buffalo gyakorlatilag a semmiből dobta be a memóriagyártók küzdelmébe a DDR3-mas szabvány határait feszegető új modulját. Az Elpida által szállított PC3-19200 memória modul egyelőre csak prototípus, mégis elismerésre méltó, hogy stabil 2400 MHz-en képes üzemelni.



Az extrém órajel átka, hogy igen magas, 11-11-11-34-es időzítéssel, és  2.1 V feszültség alatt képes azt produkálni, viszont valamivel alacsonyabb, 2096 MHz-en már csak 1,5 V-ot és 9-10-9-24-es időzítést igényel, ami már jónak mondható. A gyártó hamarosan a tömeggyártást is megkezdi, a várható árról információ még nincs birtokunkban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)