Hirdetés

A Bethesda kiszedte a Preyből a Denuvo védelmet

|

A kiadó rendszeresen visszatér a régebbi játékaihoz, és eltávolítja belőlük a vitatott védelmet. Ezúttal a Preyen volt a sor.

Hirdetés

A legtöbb kiadóhoz hasonlóan a Bethesda is a Denuvo védelmét használja a játékai biztosításához, viszont sok kiadóval ellentétben ők rendszeresen visszatérnek a régebbi játékaikhoz. Most éppen a 2017-es Prey volt a soros, ami a legutóbbi frissítéssel Denuvo-mentes lett.

Hirdetés

A Bethesda 2019-ben kiszedte a Denuvót a RAGE 2-ből, 2018-ban pedig a Dishonored 2-ből. A 2016-as DOOM esetében a kiadó még egy évet sem várt, már decemberben eltávolította a védelmet a játékból. A DOOM Eternal még mindig használja, de könnyen lehet, hogy 2021-ben már ott is megszabadulnak tőle.

Ha elindítjátok a Steamet és a Prey telepítve van a gépeteken, akkor egy frissítés telepítése után már el is búcsúzhattok a Denuvótól. A Bethesda nem fűzött frissítési jegyzetet a tapaszhoz, így valószínűleg abban nincs is semmi újdonság a takarító folyamaton kívül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)