Hirdetés

A CCP még mindig össze akarja hozni az EVE Online FPS-t

|

A srácok évek óta próbálkoznak, most pedig épp a londoni csapatukkal próbálják FPS-ben elénk tárni az EVE Online világát.

Hirdetés

A CCP 2013 óta vágyik arra, hogy összehozzon egy EVE Online világában játszódó, keményvonalas, többszereplős lövöldét. Az első projektjük a Dust 514 volt, amivel össze akarták olvasztani az MMO-t a taktikai FPS műfajával, de ez mindössze néhány évig futott, PlayStation 3-exkluzivitása biztosan nem segített népszerűségén.

A második próbálkozás a Project NOVA volt, amit a tesztelőik unalmasnak és fantáziátlannak éreztek. A CCP visszatért a tervezőasztalhoz, és azóta is ott ücsörög.

Hirdetés

Persze még mindig nem adták fel a projektet: most éppen a Fanfest megnyitóján beszéltek arról, hogy a londoni csapatuk egy lövöldén dolgozik.

"Egy EVE világában játszódó, keményvonalas, sci-fi FPS koncepciója még mindig nagyon népszerű, így a CCP elkötelezte magát egy innovatív játék mellett, ami elképesztő atmoszférát és pörgős játékélményt kínál majd."

Hogy bátor-e vagy botor ez a fajta kitartás, azt mindenki döntse el maga. Egyelőre mi azt tanácsoljuk, hogy várjuk meg, amíg mutatnak is belőle valamit.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)