Hirdetés

A Cyberpunk 2077 újrakiadását és anime feldolgozását pletykálják, reagáltak a fejlesztők is

|

Egy fórumozó a Cyberpunk 2077 első DLC-jének tartalmait is ismerni véli, de a CD Projekt szerint nem érdemes hinnünk neki.

Hirdetés

Érdekes pletykák láttak napvilágot nemrég a Cyberpunk 2077-ről, egy 4chanes poszt szerint a CD Projekt az 1.5-ös frissítéssel gyakorlatilag egy második megjelenést szeretne rendezni a bugosan megjelent, de azért jól fogyó szerepjátéknak. A meg nem erősített információk szerint a Cyberpunk 2077: Samurai Edition rengeteg kisebb újdonságot és egy másik fontos bejelentést is hozna magával, de a fejlesztők szerint jobb, ha visszafogjuk az elvárásainkat.

Az eredeti poszt után sok más helyen is feltűnő tippek szerint a lengyel bázisú kiadó februárra tervez egy livestreamet, amiben a futurisztikus szerepjáték új kiadása mellett egy anime feldolgozást, és az első kiegészítőt is bejelentenék.

Hirdetés

Az önjelölt szivárogtató szerint az 1.5-ös patch például fodrászokat hoz Night Citybe, emellett egy garázsban tárolhatjuk a kocsijainkat, fejlődik vele az NPC-k mesterséges intelligenciája, a loot rendszer újrabalanszolása mellett pedig lehetőséget kapunk a tárgyaink kinézetét átvinni egy másik, kedvezőbb statisztikákat nyújtó cuccra is. Továbbá új gigek mellett V lakását is jobban személyre szabhatjuk, és a jobb beleélés érdekében például több SMS-t kapnánk Judytól, vagy Panamtől.

Az első kiegészítőről azt pletykálták, hogy Pacificába kalauzol minket, ami egy új, nagy játszható terület lesz, ezen belül is a kalandjaink fő helyszíne az úgynevezett Combat Zone lenne, ami erősen emlékeztet a S.T.A.L.K.E.R. zónájára. Itt a Cyberpunk 2077 két új frakciója, a Bozos és a Slaughterhouse küzd az irányításáért, illetve egy, a Witcher 3-as Gwent szerepét betöltő minijáték is helyet kap, amiben a virtuális világban Pokémon-szerűen gyűjthetünk különböző szörnyeket, akikkel aztán egy JRPG-stílusú harcrendszerben küzdhetünk.

A poszt ezeken kívül arról számolt be, hogy készül a Cyberpunk 2077: Edgerunners című anime, amit a Kill la Killt is jegyző Studio Trigger készít, a sztorit pedig a CD Projekt jegyzi, akik egyébként a szerepjáték második kiegészítőjét is elkezdték tervezni, de csak akkor valósítják meg, ha az első sikeresnek bizonyul.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Természetesen a játékukra vonatkozó vad állítások a kiadó és a fejlesztő figyelmét sem kerülték el, akik közleményben nem reagáltak a pletykákra, de a stúdió PR-igazgatójának reakciója alapján nem érdemes túl sok hitelt adnunk a híreszteléseknek. Radek Grabowski a saját Twitter-fiókjáról válaszolt egy, a tippekről szóló cikket megosztó tweetre, üzenetében pedig csak annyi állt,

"Ez nem stimmel. Sajnálom (...)"

Szóval nektek is azt ajánljuk, hogy a pletykákat kezeljétek a helyükön, de mivel azt már megerősítették a Cyberpunk 2077 készítői, hogy új tartalmakon dolgoznak, valószínűleg számíthatunk valamilyen bejelentésre idén.

Ti milyen újdonságokat látnátok szívesen V kalandjában?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)