Hirdetés

A Hearthstone új kiegészítője a World of Warcraft klasszikus konfliktusáról szól

|

Közeledik az idei utolsó kiegészítés, amiben ismét az Alliance és a Horde kerül a középpontba.

Hirdetés

Idén kifejezetten jól érezhették magukat a World of Warcraft játékosai a Hearthstone-ban, hiszen a Horde-ra fókuszáló, Wailing Caverns szettel megtoldott Forged in the Barrens kiegészítő után befutott az Alliance-nek kedveskedő United in Stormwind, amit pedig a Deadmines csomag bővített ki.

A jövő hónapban pedig a játék 19. nagy kiegészítőjében teljesedik be a frakciók közötti viaskodás.

Hirdetés

Bemutatkozott a december 7-én érkező Fractured in Alterac Valley, ami értelemszerűen a World of Warcraft egyik klasszikus csataterén alapszik, és a játékosoknak el kell dönteniük, hogy melyik frakció oldalán vonulnak csatába. A kiegészítő összesen 135 vadonatúj lappal bővíti a játékot, illetve bekerül egy új mechanika, az ún. Honorable Kill. Akkor aktiválhatjuk az ezzel a keyworddel jelölt kártyák bónuszképességeit, ha egy ellenséges minionon pont annyit sebzünk vele, amennyi az elpusztításához szükséges.

Kapott egy sajátos hangulatú trailert is a kiegészítő.

Időközben befutott a 21.8-as patch, így már most eldönthető, melyik oldalt támogatjuk, és máris egy aranyozott Drek'Thar (Horde) vagy Vanndar Stormpike (Alliance) ütheti a markunkat. Egyébként nemcsak az ajándék miatt fontos a választásunk, ugyanis december 7. és január 11. között Honor gyűjtögetésével foglalatoskodhatnak a frakciók tagjai, majd később az összes játékos megkapja a győztes oldalhoz tartozó lap gyémánt változatát.

A fentieken túl egyébként más jutalmak is várnak majd a játékosokra, szóval érdemes lesz ráfeküdni a küldetésekre a Fractured in Alterac Valley megjelenését követően.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)