Hirdetés

A Humble Bundle is beindította a Black Friday vásárt, de egy érdekes extrával is előállt

|

Ha még sosem költöttél Humble Choice-előfizetésre, akkor most lesz igazán érdemes bevásárolnod.

Hirdetés

Az akciós játékvásárok időszakát a Humble Bundle sem akarta kihagyni, így persze ők is jelentkeztek egy nagyobbacska Black Friday akcióval. A srácok lenyesték egy rakat prémium cím árát, és jóval olcsóbban kínálnak olyan megjelenéseket, mint a Street Fighter 6 vagy a Hogwarts Legacy.

A kedvezmények mellett egy extra programot is elindítottak. Alapvetően minden Humble Choice-előfizető kap 20 százalék kedvezményt mindenre, de ha még sosem voltál előfizető, akkor az új Black Friday alkalom kifejezetten neked szól.

Hirdetés

Ha a Humble Bundle boltjában vásárolsz meg egyet az itt felsorolt, teljes áras játékokból, akkor ingyen hozájutsz egy hónapnyi Humble Choice tagsághoz decemberre. A Humble Choice-előfizetők kapnak egy kisebb csomagnyi címet az előfizetési díjukért cserébe, és extra akciókban is részt vehetnek. Ha egyébként is meg akartad venni mondjuk az Alan Wake II-t, akkor a Humble ajánlata kifejezetten jó hír lehet a számodra.

Amennyiben nem akarsz 60-70 eurót elverni, úgy kiválogattuk neked a legjobb Humble Bundle akciós címeket:

A Humble Bundle Black Friday vására jövő keddig tart, egyes akciókat leszámítva, melyek két hétig lesznek elérhetők nyomott árakon.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)