Hirdetés

A következő Assassin's Creed egy több koron átívelő, folyamatosan bővülő játék lehet

|

Az Assassin's Creed Infinity kódnevet viselő projektről Jason Schreier számolt be egy cikkben.

Hirdetés

Kiváló döntésekkel tette újra érdekessé az Assassin's Creed sorozatot a Ubisoft, amikor az Originsszel merészen visszanyúlt a múltba, felfrissítette a játékmenetet, és megalapozott a széria jövőjének. Az Odyssey és a Valhalla szintén kiemelkedően jó lett, és nem tudjuk, mit hoz még a jövő, de úgy tűnik, legalább egy folyamatosan frissülő, avagy live service-es játékot kapni fogunk.

A megbízható és jól értesült Jason Schreier a Bloombergen egy Assassin's Creed Infinity munkacímen készülő játékról írt, melyen a Ubisoft Montréal és a quebeci stúdió dolgozik.

Hirdetés

Állítása szerint úgy akarják majd bővítgetni, ahogy az Epic a Fortnite-ot; a világ folyamatosan változni fog, és több korban is megfordulhatunk, sőt, lehet, hogy több különálló játékot kapcsolnak majd össze. A Ubisoft az új generációs konzolok érkezésével kapcsolatban annak idején pont annak örült a legjobban, hogy simán lehet majd óriási területek között váltani, úgyhogy nem lepődnénk meg, ha ezt kihasználnák.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Ubisoft elismerte, hogy a montréali és a quebeci stúdiót egyesítették, de két külön kreatív vezetővel működnek, és a projektet (aminek létezését szintén elismerték, de a részleteket és Schreier értesüléseit nem erősítették meg) elsősorban a Ubisoft Quebec viszi.

Nem tudni még, mikor jelenhet meg, de 2024-nél hamarabb valószínűleg nem jön. Az biztos, hogy idén még a Valhallát fogja frissítgetni és bővíteni a kiadó.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)