Hirdetés

A Respawn egy új egyjátékos címen dolgozik, ami egy egyedi világban játszódik majd

|

A játékvilág veteránjai kezdhetik melegíteni az önéletrajzaikat: a Respawn embereket keres egy új IP-hez.

Hirdetés

A Respawn Studios bizony megtáltosodott, és ki hibáztathatná őket? Az elmúlt években lerakták a valaha volt egyik legjobb Star Wars címet az asztalra, mellette pedig szorgosan dédelgették a többjátékos piac egyik komoly szereplőjét. Ilyen sikerek után nem csoda, hogy több projektbe is belefogtak.

A mostani hírek egy új cím körül forognak, aminek semmi köze nem lesz sem a Titanfall, sem a Star Wars univerzumhoz.

Hirdetés

Mivel még egy be nem jelentett új IP-ról van szó, így sokat nem tudunk róla, de az azzal kapcsolatos álláshirdetések, már elárulnak egy-két apróságot. Az összes kiírás például ezzel a szöveggel kezdődik:

"Ez az új egyjátékos cím a dizájnerek álom játszótere lesz, ahol szabadon megvalósíthatják majd innovatív ötleteiket a projekt egyedi univerzumának köszönhetően."

A fenti már önmagában beszédes, de a harc dizájner feladatainak leírása talán még ennél is érdekesebb. A jelentkezőnek ugyanis "AI alkotásokon, fegyvereken, képességeken, mozgás modelleken, harci eseményeken és fejlődési rendszereken" kell majd dolgoznia. Utóbbin van a hangsúly: valamilyen szerepjátékos elemekkel dúsított akciójáték lesz ez?

"A jelentkezőnek olyan mechanikákat kell összeállítani, melyek lehetőséget adnak kielégítő harcokra, stratégiai döntések meghozatalára, és kreatív improvizációra."

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A harc kapcsán még egy olyan sor is szerepelt, ami arra utal, hogy nem csak állandó csatákból áll majd a cucc. A játékosoknak elvileg lehetősége lesz tanulni, növekedni, tervezgetni és fújni egyet két összecsapás között.

A többi leírás megemlíti, hogy egy hosszú, egyjátékos élményről beszélünk, ami egy izgalmas lépés lehet a Respawn számára. Alig várjuk, hogy hivatalos infókat is megtudjunk a projektről, bár erre még jó eséllyel éveket kell majd várnunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)