Hirdetés

A Starfielddel kezdve ömlenek majd a jobbnál jobb Xbox-játékok

|

Ezt ígéri legalábbis az Xbox marketing vezetője, aki szerint a Starfieldnek köszönhetően ütemesebben érkezhetnek a saját gyártású, nagy költségvetésű játékok.

Hirdetés

Ha összevetjük a legjobb PlayStation 5 játékok és a legjobb Xbox Series X játékok listáját, láthatjuk, hogy előbbin vannak kritikusoktól és játékosoktól jobb értékeléseket begyűjtő exkluzív címek - alighanem az Xboxnál is tudják, hogy van mit bizonyítaniuk. Néhány éve rengeteg stúdiót felvásároltak, az ő munkájuk mostanában fog beérni.

GamesIndustry.biz-nek nyilatkozva az Xbox marketing vezetője, Jerret West azt nyilatkozta, úgy gondolja, a Starfield szerinte valami nagyon izgalmas kezdete.

"Ültem és néztem ugyanazt a [Starfield bemutatót], amit ti ma reggel, és úgy éreztem... ez tényleg valaminek a kezdete, ami a Forzával, aztán 2024-ben a Hellblade-del, a már [a gamescomon] kipróbálható Towerborne-nal, az Avoweddal folytatódik, vannak még el nem mesélt történeteink, amiket 2024-ben és 2025-ben ismerhettek meg."

Hirdetés

Nem volt borzalmas az Xbox néhány éve, hiszen kaptunk egy Pentimentet, egy Groundedet, egy Microsoft Flight Simulatort, és persze a Forza Horizon 5-öt, de a Halo Infinite nem aratott osztatlan sikert a játékosok körében, és a Minecraft Legendsről is hamar megfeledkeztünk, pedig csak négy hónap telt el a megjelenése óta. A sikeresebb címek sem lettek átütőek, de talán a Starfield tényleg hoz majd annyi pénzt, ami a fejlődésnek teret engedhet - még úgy is, hogy a Game Passban első naptól elérhető lesz mind PC-n, mind Xboxon.

Az október 10-én megjelenő Forza Motorsport után 2024-ben jön majd a Towerborne, a Senua's Saga: Hellblade II, a Microsoft Flight Simulator 2024, az Avowed, az Ara: History Untold, illetve valamikor később a State of Decay 3, a South of Midnight, a Perfect Dark, a The Outer Worlds 2, a Fable, az Everwild, a Contraband, a Clockwork Revolution és az Age of Mythology: Retold. Hogy melyik hogy áll, és mikor futhat be, kiváló kérdés, de az biztos, hogy az Xbox Studiosnál most nem unatkoznak.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)