Hirdetés

A Tekken 6 és a Soul Calibur is jön PSP-re

|

A Sony szépen lassan adagolja az idei PSP nagy durranásokat.

Hirdetés

Sokan hitetlenkedtek, amikor a hó elején a Sony lelőtt néhány PSP címet, de közölte, hogy ez kevesebb, mint a fele azoknak a játékoknak, melyek igazán nagyot fogak szólni, még az idén.

Pedig úgy látszik nem kamuztak a Sony illetékesei, hiszen egyre jobb címeket jelentenek be. A legújabb két delikvens a Tekken 6, és a Soul Calibur. A Tekken 6 PS verziója nem egy sima port lesz, sőt a PSP tulajok találkozhatnak néhány exkluzív pályával, valamit teljesen új, és "a rajongók által kedvelt" karakterekkel. Az ad-hoc multiplayer természetesen alap.

A Soul Calibur sem egy egyszerűbb, lebutított kis csacskaság lesz. A Broken Destiny alcímet viselő PSP alkotás ugyan Darth Vader, és Yoda nélkül érkezik a hordozható kütyüre, ennek ellenére nagyon pöpec lesz. Fejlesztett karaktergenráló rendszer, ad-hoc multiplayer valamint több mint 20 egyedi karakter. Ezek közül íme néhány, hátha mond valakinek valamit: Voldo, Cassandra, Siegfried, Tira, Taki. Megjelenési dátum még egyik cím esetében sincs, de a Tekken 6 valószínüleg együtt érkezik majd az Xbox 360, és a PlayStation 3 verziókkal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)