Hirdetés

A Valve elzárkózik a Xi3 Piston Steam-konzoltól

|

Az 1000$-os Steam-konzol idén érkezik, ám úgy tűnik, a Valve nem ismeri el hivatalos konzolként, nem is vették ki részüket a fejlesztésben.

Hirdetés



Az aprócska Piston 3,2 Ghz-es Quad Core processzorral és 8 GB RAM-mal hajtja meg a játékokat, legalább 128 GB tárhelyet kínál, és a Steam lesz a fő attrakciója. Ám a hírek, miszerint a Valve támogatja a projektet, hamisnak bizonyultak.

Doug Lombardi, a cégképviselője az Eurogamer felé jelezte, hogy a cég ugyan tavaly figyelemmel kísérte a Xi3 fejlesztését, ám mindez már a múlté: sem a fejlesztéshez, sem a gyártáshoz nincs közük. A moduláris felépítésű konzol (vagy „nappaliba szánt PC”) valószínűleg azért nem számíthat már a Valve segítségére, mert a Valve javában fejlesztgeti a saját Steam Box-át, ami a hivatalos Steam konzol lesz. Addig is, a Piston már előrendelhető, és valószínűleg karácsony környékén érkezik.




Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)