Hirdetés

Megkapta első teljes kiegészítőjét az ARK: Survival Evolved

|

Mindannyiunk kedvenc dinós játéka új kiegészítőt kapott ARK: Scorched Earth néven, ami egy perzselő sivatagi környezettel és rengeteg új tartalommal fejeli meg a túlélésért folytatott küzdelmeinket.

Hirdetés

A Studio Wildcard már tegnap is rebesgette, hogy hatalmas frissítést fog kapni a játék, de a titokzatos csomagról csak ma hullt le a lepel. Ami benne volt, az pedig a spin-offként indult, de végül az alapjáték részévé vált Survival of the Fittest mellett az ARK: Survival Evolved első teljes értékű kiegészítőjének mondható.

Az ARK: Scorched Earth a már megszokott szigetről egy teljesen új világba helyezi át a túlélésért harcoló játékosokat. Ezúttal ugyanis egy sivatagban kell megtalálnunk a helyünket, ahol az eddig megszokott dinoszauruszok mellett újonnan megjelenő óriási sáskákkal és wyvernekkel is meg kell küzdenünk. És hamar rájövünk, hogy a víz, ami az előző térképen mindenütt körbevett minket, most igencsak hiánycikk lesz...

Túlélésünkben több mint 50 új tárgy fog segíteni minket, melyekkel vízhez juthatunk, vagy a napfénytől óvhatjuk magunkat. Lehetőségünk lesz emellett olyan fegyvereket kipróbálni, mint a bumeráng, az ostor vagy a lángszóró - akik pedig sikeresen visszajutnak az alapjáték szigetére, mindezeket a tárgyakat magukkal vihetik, hogy ottani életüket könnyítsék meg velük.

A különálló térképen 7 különböző sivatagi biom fog helyet kapni, a homokdűnéktől és oázisoktól kezdve a kanyonokig és a hegyekig. Ezek adnak otthon a vidék félelmetes lényeinek, melyek közül az óriásrovarok még a legkönnyebben megülhetőek. Wyvernt lovagolni például csak akkor nyílik lehetőségünk, ha egy ellopott tojásból magunk keltjük ki és neveljük fel az állatot - és akkor még nem találkoztunk a Death Worm-ökkel vagy a játék eddigi legerősebb bossával, a manticore-ral.

Valamennyire különös, hogy egy Early Access játék teljes értékű kiegészítőt kapjon, a Studio Wildcard azonban megerősítette, hogy erre szerintük szükség van. A jövőben ugyanis még több hasonló nagyobb terület bevezetését tervezik kiegészítők formájában, és mielőtt ez megvalósulna, látniuk kell, hogy hogyan működnek ezek az elemek együtt az eredeti tartalommal.

Az ARK: Scorched Earth már elérhető Steamen, és megjelenése miatt az alapjáték is egy jelentős leárazást kapott az elkövetkező napokra - tökéletes alkalom, hogy beszerezze az, akit érdekel a játék.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)