Hirdetés

Ark: Survival Evolved - rengeteg újdonsággal érkezett a legújabb frissítés

|

Ugyan még mindig csak Early Access státuszban van az Ark: Survival Evolved, de a legutóbbi patch újabb adag friss tartalommal bővítettek ki a dinós kalandot.

Hirdetés

Az Ark: Survival Evolved már 2015 júniusa óta elérhető, de a teljes játék megjelenéséről még mindig nem beszélt a fejlesztő - pedig azóta már egy fizetős DLC-t is kiadott a Studio Wildcard.

Ezúttal viszont a Patch 248 nevű frissítés ingyenes tartalmakkal bővíti az alapjátékot. A legjelentősebb frissítés egyértelműen a világok generálásával kapcsolatos. A játékosok dönthetnek, hogy egyedi preferenciák szerinti pályát, vagy véletlenszerűen generáltat hoznak létre. Az egyéni beállításokkal a legkisebb pataktól a legnagyobb hegyvonulatig mindent testreszabhattok az új térképen.

Új dinoszauruszok is kerültek a játékba - a Kaprosuchus, a Chalicotherium és a Diplocaulus is bővíti az elérhető dinók hosszú listáját. Jelentős frissítés még az úgynevezett Explorer Note System. Ez alapján különböző feljegyzésekre bukkanhatunk, amik a sziget korábbi lakóinak történetét írják le kisebb részletekben. Aki megtalálja ezeket a jegyzeteket tartalmazó kincsesládákat, az ideiglenes XP-bónusszal gazdagodik.

A további javításokról és a kisebb újításokról ezen a linken olvashattok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)