Hirdetés

Ark: Survival of the Fittest - már nem kezelik külön játékként

|

A Studio Wildcard csapata rájött, hogy egyelőre túl nagy falat számára két játékot egyszerre fenntartani, ezért visszaolvasztja a Survival of the Fittestet a Survival Evolvedba.

Hirdetés

Márciusban vált ki a Survival Evolvedból a kompetitív mód, avagy a Survival of the Fittest. A Studio Wildcard ingyenesen tette elérhetővé a modként indult, de aztán teljes értékű játékká vált spin-offot, azonban mostanra kénytelen volt rájönni, hogy ez jelenlegi állapotában nem fenntartható.

Akármilyen nagy szenzáció is az Ark: Survival Evolved, sajnos a csapat még mindig kicsi. Részben ezért döntöttek úgy, hogy a Survival of the Fittestet újra egybe veszik az alapjátékkal, részben pedig azért, mert szeretnék, ha az újonnan megjelent fejlesztői készlettel a modderek gond nélkül tudnának tartalmat átrakni egyikből a másikba. Felismerték továbbá azt is, hogy ahhoz, hogy egy free-to-play játékot fenn tudjanak tartani, meg kellene tanulniuk, mitől lehet sikeres, hogyan bűvészkedhetnének a mikrotranzakciókkal, és erre egyrészt nincs idejük, másrészt nem akarnak egy külön ezzel foglalkozó csapatot szerződtetni, harmadrészt pedig nem ebbe az irányba szeretnének továbbmenni.

A Survival of the Fittest jelenlegi állapotában azért még egy darabig megmarad, és ha bármi gond van vele, javítják, ha pedig az alapjáték teljesítményén tudnak növelni, a SotF teljesítménye is javulni fog. Aki tovább szeretne játszani, annak nem kell megvennie a Survival Evolvedot. A konzolos verziókkal addig nem foglalkoznak, amíg nem látják tisztán, hogy a most kitalált rendszer mennyire működőképes.

Próbáltátok a Survival of the Fittestet? Szerintetek önállóan, mikrotranzakciókkal lehetne jövője?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)