Hirdetés

Automation - Car Company Tycoon előrendelés trailer

|

Két autóbolond fiatalember sok-sok évig várta, hogy majd egyszer valaki kifejleszti azt az autós programot, amire vágynak.

Hirdetés

De senki nem tette meg, így szabadidejükben ők álltak neki. S rájöttek, ez egy igen komoly kis project.

Az Automation  - Car Company Tycoon nem más, mint egy autótervező manager program, amely a felfüggesztéstől a motoron és a karosszérián át az autó minden részegységét megtervezteti a játékossal. Igazi autóbolondok biztos sikítozva örülnek most - őmiattuk indítottak a fejlesztők egy előrendelési akciót a játék finanszírozására - ugyanis a két srác főmunkaidőben teljesen mást csinál, de szeretnék egyrészt a csapatot profikkal bővíteni, másrészt pedig főmunkaidőben az Automationnal foglalkozni. Íme a felhívás arra, hogy rendeljétek előre a játékot: akinek tetszik ne habozzon megvenni ezt az indie gyöngyszemet!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)