Hirdetés

Az Uncharted 3-ban már feltűnik a The Last of Us?

|

Egy szemfüles rajongó videója arról tanuskodik, hogy a Sony új The Last of Us címe már az Uncharted 3-ban is helyet kapott. Persze amolyan Easter Egg jelleggel.

Hirdetés

 

Nyilván gigászi találgatásról van szó, és nem tudjuk megerősíteni, hogy vajon igaz-e egyáltalán, de mindenképpen ötletes húzás, ha ez valóban így van. A lényeg az, hogy egy sasszemű játékos észrevette az Uncharted 3 játékmenete alatt, hogy egy bárpulton található újság főcíme arról szól, hogy a tudósok próbálják megérteni és leküzdeni az új halálos gombafajt. 

Arról nemrég mi is beszámoltunk, hogy a mostani VGA-n bejelentésre kerülő The Last of Us játékban egy gombafajról lesz szó, illetve valami súlyos kapcsolódó apokalipszisről - legalábbis a hivatalos weboldalon csak ennyi információ áll rendelkezésre. Most pedig lássuk az Uncharted 3-ból elcsípett videót:

Lehet szépen kombinálni, szerintem simán belefér, és mindenképpen ötletes teaser, hamarosan már azt is megtudhatjuk, hogy mi lesz pontosan a The Last of Us alapsztorija, de nem lepődnék meg azon, ha valami zombi-szerű horror móka kerekedne ki a gyilkos gombafaj előtörténetből. Szerintetek?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)