Hirdetés

Xbox One X-re jött az új Batman: Arkham kollekció

|

Elérhetővé vált egy új Batman: Arkham Collection, amelynek játékai extrákkal jelentek meg a Microsoft legerősebb konzoljára.

Hirdetés

A fél játékostársadalom azon pörög, hogy min dolgozik titokban a Rocksteady (valószínűleg egy Igazság Ligája projekten) és mikor jelentik be (minden bizonnyal jövőre), viszont a stúdió az Arkham-szériával kapcsolatban is tartogatott egy meglepetést. 

Hirdetés

A True Achievements vette észre pár napja, hogy az Xbox áruházban listázásra került egy új Batman: Arkham gyűjtemény, ami ma meg is jelent. A Batman: Arkham Collection három játékot (Arkham Asylum, Arkham City, Arkham Knight) és azok összes DLC-jét, frissítését foglalja magába, ráadásul a csomagban lévő címek "definitive", azaz vizuálisan felújított verzióit kapjuk meg. Ez csak azért különös, mivel a trilógia első és második része már rendelkezett korábban is ilyen tuninggal a konzolon, viszont 4K- és HDR-támogatással egyik rész sem rendelkezett, így már ez a kettő funkció is teljesebbé teheti a kollekciót. 

Ti be fogjátok szerezni a Batman: Arhkam Collection-t Xbox One X-re?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)