Hirdetés

Battlefield 1 - gyönyörű 4K-s képeken a kampány

|

A Frostbite 3 motor elképesztő látványvilágot kölcsönzött a DICE legújabb játékának, a Battlefield 1-nek is, amit néhány 4K-s pillanatképen is megcsodálhatunk.

Hirdetés

Az EA-nek nagyon bejött a Frostbite motor legújabb változata, ugyanis ez az egy engine rengeteg különböző műfajban biztosított már csúcskategóriás látványvilágot a kiadó játékainak, kezdve a Dragon Age Inquisitiontől a Need for Speeden át a Star Wars Battlefrontig, ez pedig idén sem volt máshogy az év játéka címre pályázó Battlefield 1-ben sem.

A motor állandósága pedig elég jó teljesítményt is kölcsönöz a vele készült játékoknak, így a Dark Side of Gaming csapatának a PC-s teljesítményteszt közben nem okozott problémát a Battlfield 1 kampányát 4K-s felbontás mellett, ultra részletességgel futtatni. Eközben pedig készítettek néhány elképesztő pillanatképet a váratlan elemeket is tartalmazó sztoriból, amit lejjebb a galériában találtok. Elmondásuk szerint egyébként a fenti beállítások mellett egy GTX 980Ti segítségével stabil 50 FPS-t hoztak ki a játékból, ami elég jól hangzik, ráadásként pedig megosztották a még szebb (de még nagyobb) tömörítetlen képeket is, ezeket itt találjátok.

Mit gondoltok, valamelyik idei játék még felülmúlhatja a BF1 látványvilágát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)