Hirdetés

Battlefield 1 - videón a fegyverek

|

A DICE a Battlefield 1 legfrissebb, hivatalos videójában a játék fegyvereit mutatja be.

Hirdetés

Lapáttól a buzogányig, sörétestől a távcsövesig mindenféle, első világháborús fegyver közül válogathatunk majd az októberben megjelenő Battlefield 1-ben.

A DICE alapos munkát végzett, a csapat tagjai még egy lőtérre is ellátogattak, hogy a lehető legpontosabban tudják megjeleníteni a stukkereket a játékban. Kinézetükben és működésükben is autentikusak, amennyire lehetnek úgy, hogy a játék is élvezhető maradjon. A fenti videóban is láthatjátok, mennyi különböző tulajdonságú és viselkedésű stukkerrel arathatunk. A megjelenés nem lehet elég közel. 

Egyelőre csak a többjátékos módot mutogatták, ami egyértelműen a fókusz egy Battlefield játék esetében, viszont a gamescomon az egyjátékos kampány is szerepet kaphat végre. Merthogy az is lesz, és reményeink szerint jobban sikerül, mint a Battlefield 4-é.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)