Hirdetés

Battlefield 1 - bírjátok még nézni a játékmenet-videókat?

|

Ha még nem húzott fel, hogy még hónapokig csak nézhetitek a Battlefield 1-et, akkor befutott még egy kis játékmenet az első világháborús lövöldéből.

Hirdetés

Tegnap már befutott némi gameplay felvétel arról az eseményről, ahol az EA az amerikai sajtó tagjait látta vendégül egy kis Battlefield 1-es lövöldözésre, ma pedig a PC Gamer szakírói osztották meg velünk, milyen volt a csata az ő szemszögükből.

A kommentárt ezúttal nélkülöző videóhoz írásban annyit árultak el benyomásaikról, hogy sok különbséget a korábbi Battlefield-részekhez képest nem változott meg gyökeresen a gyalogos harc, talán csak annyiban, hogy az automata fegyverek kevésbé halálosak és a tűzpárbajok kisebb távolságokat hidalnak át. Tapasztalataik szerint a járműves harc viszont egészen újfajta élményt nyújt, köszönhetően a Battlefield 1-ben szereplő többfedeles repülőknek, páncélozott autóknak és kezdetleges tankoknak.

Nektek bejön eddig a játékmenet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)