Hirdetés

Battlefield 1 - most sem ismétlődhet meg a Battlefield 4 katasztrofális indulása

|

Ugyan a Star Wars Battlefront már jól startolt, a DICE fontosnak találta elmondani, hogy bugoktól és szerverproblémáktól a Battlefield 1 esetében sem kell majd félni.

Hirdetés

A Battlefield sorozat legutóbbi része, a Hardline megjelenésénél sem voltak komoly problémák (leszámítva, hogy valaki jópofának találta DDoS-olni a szervereket), de azt nem a DICE, hanem a Visceral fejlesztette. 

A svéd csapat legfrissebb multiplayer játéka a Star Wars Battlefront, ami szintén jól startolt. Ez részben annak is köszönhető, hogy többször lehetőséget adtak a játékosoknak a játék kipróbálására, a béta alatt érkezett visszajelzések, valamint az az alatt szerzett tapasztalatok alapján pedig elvégezték a szükséges feladatokat, hogy a megjelenés napjától kezdve mindenki zavartalanul játsszon. A Battlefield 1 esetében is lesz zárt és nyílt bétakör, hogy így garantálhassák a stabilitást az első napon. Daniel Berlin vezető tervező elmondta, hogy sikernek könyvelték el a Battlefront indulását, és mindent, amit akkor tanultak, alkalmazni fognak a Battlefield 1 esetében is. Úgy legyen.

Az első világháborús játék október 21-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)