Hirdetés

Battlefield 1 tesztek - szinte biztos, hogy ez lesz az év játéka

|

Megérkeztek az első Battlefield 1 tesztek, és a szakma képviselői egyöntetűen azt állítják, a Battlefield 1 mind kampányában, mind multijában szinte tökéletes.

Hirdetés

El sem tudjátok képzelni, az elmúlt hetek, hónapok csalódásai után mekkora felüdülés végre egy olyan játékot nyúzni, ami tényleg jó. Visszaadja az ember hitét, komolyan. 

Mocsy már belemerült a Battlefield 1-be, ő is ódákat zengett róla a szerkiben, és a kampányról szóló tesztünket várhatóan még ma elolvashatjátok. A multival még várunk, arra nem jutott kellő idő, de már a Battlefield 4 esetében is külön értékeltük az egy- és többjátékos szegmenst. Amíg a mi értékelésünk meg nem érkezik, íme a külföldiek pontszámai.

Digital Spy - 4.5/5
Forbes - 8/10
Game Revolution - 4.5/5
GameSpot - 9/10
GamesRadar+ - 4/5
GamingTrend - 9.5/10
God is a Geek - 10/10
Hardcore Gamer - 4/5
MeriStation - 8.8/10
Metro - 8/10
Polygon - 9
The Sixth Axis - 8/10
Time - 4.5/5
Xbox Achievements - 9/10

A Metacritic-en a játék PC-s verziója jelenleg 90 ponton, az Xbox One-os 86 ponton áll, a PS4-esnek pedig nincs hivatalos átlaga, de két 90-es és egy 84-es értékelést kapott eddig. Összesítettben az idei megjelenések közül (ha egy játéknál csak egy platformot nézünk) a nyolcadik helyen áll, PC-n a negyedik épp (a The Witcher 3: Blood and Wine, az Out of the Park Baseball 17 és az Overwatch után). FPS-ek közül csak az Overwatch előzi meg, de ha további, 91 pont feletti pontszámok érkeznek, azt is lenyomhatja. A lényeg, hogy aki ezt választja a hónapban, nem lőhet mellé.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)