Hirdetés

Battlefield 4 - ingyen megszerezheted az összes DLC-t

|

Az első világháborús Battlefield megjelenéséhez közeledve egyre bőkezűbben osztogatják a már megjelent Battlefield játékok letölthető tartalmait. Ha hiányzik valamelyik Battlefield 4 DLC, akkor most jött el a te időd!

Hirdetés

A DICE nem hanyagolja el régebbi játékait a Battlefield 1 munkálatai mellett sem, de ez nem is csoda, hiszen még mindig több millióan játsszák a Battlefield negyedik részét, ami konzolon nemrég egy átdolgozott menürendszert is kapott.

A Battlefield 4 és a Battlefield Hardline DLC csomagjai közül a legtöbbet már beszerezhettük az elmúlt hónapokban, ugyanis időről időre ingyenessé vált egy-egy letölthető csomag. Ekkor viszont csak azok a gyorsan reagáló játékosok tudhatták magukénak a DLC-ket, akik az egy hetes ingyenes időszakban lecsaptak rá. Most azonban egyszerre vált elérhetővé az eddig megjelent összes Battlefield 4 DLC.

Ebben a pillanatban az öt darab DLC, a China Rising, a Second Assault, a Naval Strike, a Dragon's Teeth és a Final Stand is költségmentesen szerezhető be Xbox One és Xbox 360 konzolokon, de teljesen biztos, hogy nemsokára PC-n, PlayStaton 4-en és PlayStation 3-on is elérhetővé válnak.

Ha bármelyik DLC hiányzik a gyűjteményetekből, akkor ne habozzatok, csapjatok le rájuk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)